Nieuwe dienstregeling per 22 augustus 2022

Nieuwe dienstregeling per 22 augustus 2022

Per 22 augustus vinden er enkele veranderingen plaats in de dienstregeling van buurtbus 524. Zo sluit de buurtbus voortaan weer de hele dag aan op buslijn 120 naar Breukelen-Dorp. Ook wordt er ’s morgens een extra schoolrit gereden in een grote bus.

Aansluiting op buslijn 120

Buurtbus 524 sluit voortaan weer de hele dag aan op buslijn 120 naar Breukelen-Dorp. Andersom sluit lijn 120 vanuit Breukelen-Dorp ’s morgens vanaf 11:00 uur ook aan op de buurtbus. Door deze wijziging vervalt de aansluiting van buurtbus 524 op de sprinters naar Rotterdam en Den Haag na 11:00 uur. Overstappen van de sprinters uit Rotterdam en Den Haag op buurtbus 524 kan nog wel de hele dag.

Extra schoolrit in een grote bus

De schoolrit wordt voortaan bijna het hele jaar uitgevoerd met een grote bus. Daarnaast komt definitief een tweede schoolrit in de ochtend. Hierdoor kunnen alle reizigers mee met de bus. Beide schoolritten rijden voortaan als sneldienst tussen Kockengen en Woerden en stoppen niet meer in Kanis.

Word vrijwilliger op de buurtbus!

Buurtbus 524 is opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Rij je graag en lijkt het je leuk om personenvervoer te verzorgen voor inwoners uit je eigen woonomgeving? Word dan chauffeur op de buurtbus. Voor het rijden van de buurtbus heb je een standaard B-rijbewijs nodig. Een dienst is gemiddeld 4 uur per week. Kijk voor meer informatie op de website van buurtbus 524 of met je aan als vrijwilliger via Syntus Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *